Certàmens

 

CERTÀMENS DE GELIDA

 

Podeu participar en els certàmens que convoca anualment la biblioteca.

 

  • La Passera

Certamen literàri de narrativa breu. Hi poden participar majors de 16 anys d'arreu. Les bases de cada convocatòria es publiquen durant el mes de febrer. El lliurament del premi es realitza en un acte públic el 23 d'abril, diada de Sant Jordi. Enguany arriba a la XX edició.

Bases

 

  • Premis Trec d'investigació

Aquests premis van dirigits a alumnes de segon de batxillerat, que hagin finalitzat el treball de recerca en el centres educatius, hi obtinguin una nota de 9 o superior en el treball.

Bases i formulari de lliurament d'originals

 

  • Premis Trec de l'ampa de l'Ies Gelida

Dirigit a alumnes de l'ies Gelida, per premiar els millors treballs de recerca en el centre. Aquest premi té una llarga trajectòria, arribant a la tretzena convocatòria. S'estableixen dos únics premis. Les bases poden consultar-se a partir del mes de febrer. El premi és dotat per l'ampa de l'institut.

 

  • Premi Trec Gelida

Dirigit a alumnes de segon de batxillerat, que haigin efectuat el treball d'investigació i/o TREC arreu del territori. La temàtica del treball ha de ser d'àmbit local. Les bases poden consulta-se a partir del mes de febrer. El premi té una dotació de 400 euros, és dotat per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Gelida.  

 

 

 

Buscar en el sitio

© 2011 Todos los derechos reservados.